Met de camper naar Frankrijk

Frankrijk is een van de populairste vakantielanden voor Nederlanders. En dat is niet zo raar, want het is een land met prachtige, afwisselende landschappen, veel cultuur en een interessante geschiedenis. Genoeg om een fijne vakantie te kunnen vieren, wat jouw favoriete vakantie ook is. Als je met de camper naar Frankrijk op vakantie gaat, ben je dan ook verzekerd van een heerlijke vakantie.

Door Frankrijk rondtrekken met een camper

In Frankrijk zijn er speciale parkeerplaatsen, waar je met de camper kunt overnachten. Vrij kamperen is niet toegestaan, tenzij je toestemming hebt van de eigenaar van de grond. Maar het is natuurlijk het leukste om met je camper op een camping te staan. In Frankrijk vind je campings met speciale camperplaatsen op de mooiste plekjes. Je kunt bijvoorbeeld logeren bij een wijnboer met uitzicht over de wijngaarden. Maar ook bij steden, zoals Parijs, Carcassonne of Marseille, vindt je goede campings. Als je langs de kust reist door Normandië en Bretagne, kun je de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog bezoeken en elke dag op een andere camping overnachten. Als je eens toe bent aan wat meer luxe, kun je ook voor een paar nachten kiezen voor een luxe camping met zwembad, restaurant en andere faciliteiten. Het aanbod van camperplaatsen is zo ruim en divers, dat je in Frankrijk altijd een geschikte camping zult vinden.

Een camper huren

Een camper is een behoorlijke aanschaf, maar gelukkig hoef je geen camper te kopen, als je op vakantie wil naar Frankrijk. Je kunt ook een camper huren. Zo kun je kijken of op vakantie gaan met een camper iets voor jou is. Je zult genieten van de vrijheid, die een camper je geeft. Je kunt van plaats naar plaats reizen, terwijl je toch elke nacht in hetzelfde bed slaapt. Topcamperverhuur adviseert je graag, welke camper voor jou het meest geschikt is.

 

 

Categorieën: Uncategorized